01-10-2019

Blandt andet billeder fra jævndøgnsfesten......

Læs mere
26-09-2019

Stærkt forsinket nyhedsbrev, men beboerne har fået det i hånden som...

Læs mere
31-07-2019

Der er nye aktiviteter på vej og frisørsalonen flytter fysisk placering.

Læs mere

Livet på Fælledgården

I 2013 åbnede Fælledgården dørene for nye beboere med en klar vision: Fælledgården skal være rollemodel for fremtidens plejeboligcentre, hvor det trygge, varme og aktive hverdagsliv, er i fokus. Vi er overbeviste om, at det gode hverdagsliv er noget, vi skaber sammen, men også at det ikke opstår af sig selv. Hverdagslivet på Fælledgården er dermed et tæt sammenspil mellem beboere, medarbejdere, pårørende, frivillige og naboer.

Moderne boliger

Fælledgården er et stort hus med 193 moderne boliger fordelt på fem etager, hvilket i skrivende stund gør det til Danmarks største plejeboligcenter. Alle boliger er udstyret med handicapvenlige faciliteter såsom skydedøre og brede åbninger, der tillader en let færden i og omkring boligen. Der er ligeledes monteret traveskran i alle soverum, der tillader hjælp ved særlige plejebehov.

Videncenter for demens

Københavns Kommune har etableret et Videncenter for Demens i hvert af kommunens fem lokalområder, hvor det er muligt at få råd og vejledning om hukommelsesbesvær og demens. 

Rådgivningscenter for Demens har til formål at støtte og rådgive borgere med demens og deres pårørende gennem en række tilbud som pårørendegrupper, cafemøder, individuel rådgivning, åbent hus arrangementer og undervisning mm.

FÆLLEDGÅRDEN PÅ DET STORE LÆRRED

Se vores film

Vil du gerne følge med i hverdagen?

HENT SENESTE NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet